Generelle oplysninger:
 
Nordjysk Piercing og Tattoo
Enkeltmandsvirksomhed
CVR.nr.: 31346037
Genvej 11, Kaas
9490 Pandrup
NPT@live.dk
Tlf.nr.: 22404554
 
Vi har siden 2008 piercet og solgt smykker i lange baner og vi kan derfor love kvalificeret rådgivning når du er i tvivl. Kontakt os via mail eller telefon, se hvordan i fanen ”Kontakt”.
 
Alle vores smykker er testet baseret på korrekt anvendelse og vores materialer lever op til anerkendte europæiske standarter for kvalitet og anvendt materiale. For yderligere information eller dokumentation kontakt: NPT@live.dk.
 
Benyttelse af piercingsmykker er altid på 100% eget ansvar, så hvis du er i tvivl: Spørg os!
PiercingogTattoo.dk kan ikke holdes ansvarlig for komplikationer eller skader der måtte opstå ved brug af piercingsmykker købt hos os.

 
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik):
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn Adresse Telefonnummer E-mail adresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Nordjysk Piercing og Tattoo og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren for Nordjysk Piercing og Tattoo har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på PiercingogTattoo.dk er Dennis Pedersen.
 
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
 
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
 
Oplysninger afgivet til PiercingogTattoo.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Nordjysk Piercing og Tattoo har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nordjysk Piercing og Tattoo via e-mail NPT@live.dk.
 
Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til NPT@live.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet: Amagerfælledvej 56, 2300 København S., Tlf.: 70131330, Fax: 32669100, fs@fs.dk, www.fs.dk, www.forbrug.dk.
Eller hos Online Dispute Resolutions, hvilket er et online klagesystem; https://webgate.ec.europa.eu
 
Rettigheder:
Tekst, information og materiale på denne hjemmeside, herunder billeder og lyd, må ikke reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form.
At modificere indholdet på hjemmesiden er ulovligt. Lovovertrædelser vil blive efterfulgt og politianmeldt. Det er ikke tilladt at anvende PiercingogTattoo.dk’s varemærke eller logo, hverken i papirform, digitalt eller andet medie.
 
Kontakt os:
 
Kundeservice kontaktes enten via e-mail: NPT@live.dk
 
Eller på tlf.nr.: 22404554 eller 60666086
Mandag til Fredag kl. 10-16
 
 
  
Der tages forbehold for tekniske eller typografiske fejl på hjemmesiden. PiercingogTattoo.dk kan desuden ændre indhold og informationer uden varsel.