Om os


Nordjysk Piercing og Tattoo blev etableret for ca. 15 år siden i Hjørring, Nordjylland, og var dengang et uddannelsessted for tatovørere og piercere. I dag er skolen lukket, men forretningen fortsætter i Kaas ved Pandrup, dog med nye prioriteter. 
Ejeren af Nordjysk Piercing og Tattoo samt PiercingogTattoo.dk hedder Dennis Pedersen. Han er uddannet kropsdekoratør, hvilket betyder: Tatovør og piercer samt intimpiercer, hvilket er meget sjældent i Danmark.
 

Piercing og Tattoo studio i Kaas


Dennis har i dag et piercing studio, hvor man kan bestille tid og få lavet en yderst proffessionel piercing, om det er et hul i øret eller mere intime piercinger, så tager han sig altid god tid og kan berolige selv den mest nervøse kunde.

Tidsbestilling kan ske på telefon 22 40 45 54 og adressen er:
Genvej 11, Kaas
9490 Pandrup

​Der er også mulighed for at få en tatovering i forretningen, vi har både proffessionelle tatovørere med mange års erfaring, men også en elev, som kan tilbyde et billigere alternativ. Ring eller skriv for yderligere informaton samt tidsbestilling på tlf 22404554 eller via facebook eller mail.


 

Kvalitetstestede smykker


Når vi får nye smykker i forretningen og på hjemmesiden har vi selv været ude i verden for at tjekke kvaliet og materialer, dermed kan du som kunde være sikker på højeste standart indenfor piercingsmykker. Derudover bliver alle smykker kvalitetstestet på fabrikken og alt er certificeret og testet for nikkel i helhold til de lovgivninger der er gældende i EU.

Du er altid velkommen til at kontakte os på NPT@live.dk eller telefon 22 40 45 54 / 60 66 60 86, hvis du har spørgsmål eller ønsker certificeringer m.m.

Webshoppen Lu​kker pr. 1/2-19

Grundet manglende tid, har vi valgt at lukke webshoppen pr. 1/2 - 19.
Vi sælger fortsat piercingsmykker i forretningen. Desuden vil vi kunne afsende enkelte forudbetalte produkter herfra.

Mange tak for jeres forståelse og fordi I har handlet hos os.

Venlig hilsen Dennis og Mia


PIERCING & TATTOO.DK