Om os


Nordjysk Piercing og Tattoo blev etableret for ca. 25 år siden i Hjørring, Nordjylland, og var dengang et uddannelsessted for tatovørere og piercere. I dag er skolen lukket, men forretningen fortsætter i Pandrup, dog med nye prioriteter. 
Ejeren af Nordjysk Piercing og Tattoo samt PiercingogTattoo.dk hedder Dennis Pedersen. Han er uddannet kropsdekoratør, hvilket betyder: Tatovør og piercer samt intimpiercer, hvilket er meget sjældent i Danmark.
 

Mobilt piercing og Tattoo studio


Dennis har i dag et piercing studio, hvor man kan bestille tid og få lavet en yderst proffessionel piercing, om det er et hul i øret eller mere intime piercinger, så tager han sig altid god tid og kan berolige selv den mest nervøse kunde.


 

Kvalitetstestede smykker


Når vi får nye smykker i forretningen har vi selv været ude i verden for at tjekke kvalitet og materialer, dermed kan du som kunde være sikker på højeste standart indenfor piercingsmykker. Derudover bliver alle smykker kvalitetstestet på fabrikken og alt er certificeret og testet for nikkel i helhold til de lovgivninger der er gældende i EU.

Du er altid velkommen til at kontakte os på NPT@live.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker certificeringer m.m.