Piercing Guide:

(Priser nederst på siden)

Vores mål med denne piercing vejledning er at skabe en stor database, der ville være i stand til at give dem, der er interesseret i at få en piercing og et smykke til at pryde kroppen, et fundament af præcise oplysninger, der vil hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning.
Vi har været flittig i vores bestræbelser på at gøre vores piercing vejledning så kortfattet og informativt som muligt, så de oplysninger, du søger efter, kan fås hurtigt og, vigtigere, præcist.

De terminologier, der anvendes til de forskellige typer af piercinger og kropssmykker kan være skræmmende, hvis du aldrig har hørt om dem før. Mens det er let nok at forstå og forestille sig en Tunge piercing eller en Navle piercing, er en Tragus- eller en Industriel piercing måske ikke helt så simpelt.

Denne piercing guide vil give dig definitionerne på alle de piercinger, der på nuværende tidspunkt er tilgængelig, samt hvad hver piercing indebærer og den helbredende periode for hver piercing. Derudover kan du finde oplysninger om anvendte materialer i de forskellige piercing smykker.

Der findes en utrolig stor mængde af piercing smykker, hvilket kan være overvældende, når man forsøger at købe disse smykker. Tunge stave, Næseringe, og hestesko lyder måske velkendt, selvom du ikke er i faget, men sværere er nok; flesh tunnels, næse skruer og industrielle stave for blot at nævne et meget lille udvalg af de kropssmykker der findes.

Denne piercing guide vil hjælpe dig med at forstå de materialer der er anvendt til at fremstille kropssmykkerne og de forskellige typer af kropssmykker. Dette gælder ikke kun de almenkendte materialer som guld og sølv, men også de mere innovative materialer, der bliver brugt ved piercing produktion, som titanium, niobium, træ og bioplast, hvilket blot er nogle af de eksempler, der vil blive beskrevet.

Den evigt ændrende krops-modifikations mode, gør at denne database altid vil være åben for nye typer af piercinger og smykker. Vores mål med denne piercing vejledning er at stille de mest ”up to date” og præcise oplysninger til rådighed for alle der er interesserede i piercinger og piercingsmykker.
 

Bodypiercinger:

Den menneskelige krop er blevet gennemboret eller ændret i tusinder af år, og dette er blevet gjort i religionens navn og for social status. De tilgængelige mængder af smykker er omfattende og piercing producenter og engros piercingsmykke- industrien har gjort mulighederne på markedet næsten ubegrænsede.

Materialerne og designs til piercing smykker er lavet af højeste kvalitet. 

Nogle af de piercing smykker der findes, er, navleringe, labretter og tungestave og disse er blot nogle af de valg det skal tages stilling til, når en person har taget beslutningen om at få en piercing.

Placeringer:

Et af de mest almindelig piercing steder er øret. Øret kan gennembores gennem øreflippen samt gennem folderne i brusken, der findes mod toppen af ​​øret. Der findes et utal af piercinger i øret nogle af dem er helix piercinger, konkylie piercinger, Daith, tragus, og rook piercinger. Læs mere under menupunktet "Øre piercinger".

Navlen er også en meget almindelig piercing. Dette er en piercing, der går gennem vævet/huden i toppen eller bunden af ​​navlen. Stave, bananstave, ringe og hestesko er almindeligt brugt i disse piercinger.

Næsen er også en almindelig piercing, samt piercing i læber og øjenbryn.

Andre almindelige piercinger kan fx sidde i brystvorterne og kønsorganer samt surface piercinger som tit sidder ved brystbenet. Vi laver dog ikke intim piercinger mere.

Dette er kun et udvalg af de mest almindelige piercinger, der er ubegrænsede muligheder, hvis bare man bruger fantasien.


Hvis du har spørgsmål til enten de nævnte piercinger eller en helt anden, er du meget velkommen til at kontakte os via mail NPT@live.dk.

Priser på Piercinger:

Almindelig hul i øret 1 stk.100 DKK
Almindelig hul i øret 2 stk. 200 DKK
Alle ørepiercinger (på nær Industrial og Daith Piercing)350 DKK
Industrial og Daith Piercing:400 DKK
Alm. Næse Piercing:100 DKK
Septum piercing:400 DKK
  
Andre Piercinger fx navle, bryst, tunge m.m: 350 DKK

Skriv og bestil en tid til din nye piercing, på:

Mail: NPT@live.dkTak til DreamModels.dk for de fine illustrationer. Se mere her: http://www.dreammodels.dk/piercinger/