Øre piercinger:
(Priser nederst på siden)

Piercing i øreflippen nok den mest almindelige. Her bæres ofte almindelige øreringe, men mange vælger også at udvide piercing hullet, så smykker med en meget større omkreds kan bæres. Dette kaldes at stretche sin piercing, hvilket man gør over en længere periode, ved hjælp af fx et expander smykke, som gradvist presses igennem piercing hullet, hvilket får huden til at give sig og dermed bliver hullet langsomt større. Når piercingen er stretchet kan man ikke længere bruge almindelige øreringe, men smykker med større omkreds: Tunnels, plugs m.m.

Stretch er som nævnt et almindelig piercing hul i fx øreflippen, som er blevet udvidet til den størrelse man har ønsket. Man kan stretche mange forskellige steder, dog mest i ansigt/ørerne.  Når man stretcher, skal man passe på, at man ikke gør det for hurtigt. Hvis man er for hurtig kan huden sprække og begynde at bløde, dette er ikke godt, da man så vil danne arvæv inde i hullet og dermed bliver det sværere for det udvidede hul at trække sig tilbage til noget, der ligner et normalt hul igen. Hvis man fortryder sin stretch, er det for det meste muligt at få hullet til at lukke sig igen til nogenlunde normal størrelse. Dog hvis man har stretchet sit hul til mere end 8 mm, vil det blive sværere, og hvis man er over 12mm vil det være tæt på umuligt. Hvis ens stretch ikke vil vokse sammen, kan man få hjælp hos lægen.

Helix piercinger er også meget almindelige. En helix piercing er piercing i det brusk der udgør ørets kant, altså fra øreflippen op til det punkt hvor kanten af øret møder hovedet. (På billedet længere nede: nr. 1 til 11. Numrene 14,15 og 16 sidder også i helix, men bliver ofte kaldt Anti Helix piercinger.)
Helix piercinger kaldes undertiden Industrielle piercinger, men en industriel piercing er faktisk to helix piercinger i dette brusk, hvor det samme smykke går gennem begge piercinger. Til en Industriel piercing anvendes Industriel-stave, hvilket er en meget lang lige stav.

En Conch piercing er også meget almindelig. Der findes en indre og ydre Conch/konkylie piercing. Den ydre konkylie piercing er placeret på den flade del af toppen af ​​det ydre øre. Den indre konkylie piercing er placeret i midten hvor ørets brusk støder op til øregangen. Disse to piercinger er ikke aftegnet på billedet længere nede, men den ydre konkylie vil være placeret midt mellem nr. 19 og nr. 22. Hvis man tegner et kors/kryds mellem numrene 17, 21, 22 og 23, vil den indre konkylie piercing sidde der hvor midten af krydset er.

En Tragus piercing er også en form for øre piercing. Dette er piercing af den lille tap af brusk tættest på ansigtet. (nr. 17 på billedet længere nede)

Anti Tragus Piercing er en piercing i den lille brusk knold som sidder tæt på den almindelige Tragus Piercing. Denne piercing er ikke så almindelig, da den tit er meget smertefuld. ( ca. nr. 24 på billedet længere nede.)

Daith piercing er endnu en øre piercing. Denne piercing er også kendt som "Migræne-piercingen", altså den piercing, som hos nogle har haft positiv effekt på deres migræne/hovedpine. Denne piercing er kendt for at være meget smertefuld.  Den sidder i brusken bag ved Tragus- piercingen. (nr 22 på billedet længere nede)

En Rook piercing er en anden øre piercing, der er mere ualmindeligt. Også et meget smertefuldt sted at pierce. Piercingen sidder ovenover Daith piercingen, men i en anden brusk streng. (nr. 12 på billedet) Grunden til, at denne piercing normalt er så smertefuld, er fordi det er en relativt stor mængde brusk, som nålen skal passere igennem for at fuldføre piercingen.

Dermal punches er en smule anderledes end almindelige piercinger. Den specielle nål gør det muligt at lave et større hul på én gang. Dette kan gøres hvis man ikke har tålmodighed til at stretche sit øre (Hvilket kan tage flere uger, afhængig af den ønskede størrelse). Der er mere blod med dermal punchning, men det er ikke så smertefuldt som man kunne antage.

Vertikal Industriel Piercing er en piercing der, modsat almindelig Industrial Piercing, som tit er næsten vandret, er vertikal placeret i øre-skålen, kuglerne på smykket sidder bag på øret, mens selve stangen kan ses forfra inde i øre-skålen.

En Snug Piercing sidder i den indre ørekant som følger helix. Den vil typisk gå fra nr. 19 til nr. 6 eller på billedet, men kan også placeres længere oppe eller længere nede.

​Udover disse piercinger findes der selvfølgelig mange flere i ørerne.Hvis du har spørgsmål til enten de nævnte piercinger eller en helt anden, er du meget velkommen til at kontakte os via mail NPT@live.dk.
Priser på Piercinger i ørerne:

Almindelig hul i øret 1stk. 100 DKK
Almindelig hul i øret 2stk. 200 DKK
(Gælder kun hvis begge huller bliver lavet på samme person)
Ørepiercinger                           350 DKK
(på nær Industrial og daith Piercingen)
Industrial og Daith Piercing   400 DKK

Skriv og bestil en tid til din nye piercing, på:

Mail: NPT@live.dk eller via facebook