Bryst Piercing:
(Priser nederst på siden)


Selv om bryst piercinger er blevet udført i lang tid er den blevet meget populær i de senere år.
En bryst piercing laves af flere grunde. Mange får den lavet fordi den er pæn, men også pga. stimulering. Hvis man har indadvendte brystvorter kan man i nogle tilfælde tvinge brystvorten ud med en brystpiercing, men dette kræver en vurdering af en piercer.

En bryst piercing er mest almindeligt når den er placeret vandret gennem brystvorten, men lodrette piercinger ses også ofte.  

Heling
Heling af en brystvorte piercing afhænger af køn og størrelsen på brystvorten, mindre brystvorter healer meget hurtigere end større brystvorter og kvinder heler ofte hurtigere end mænd. Helingsperioden er 2 – 6 mdr.
Mens din piercing stadig er i helingsfasen (ca. 2 – 6 mdr.) bør du anvende rene metaller såsom titanium eller kirurgisk stål, eller PTFE. Sølv og guld (lav karat) kan misfarve huden omkring piercingen permanent og udløse allergiske reaktioner.

Amning
En typisk bekymring omkring en brystvorte piercing er, om det vil forstyrre amning, men der har endnu ikke været nogen rapporterede problemer, når blot den er fuldt helet.

Smykker
Piercing smykker til rådighed: ringe, stave, kæder, skjolde, og stjernekastere, som er lavet i mange forskellige materialer og designs.  Smykkerne er 1,6mm tykke og længden afhænger af brystvortens størrelse. 

Smerte
De fleste med en brystpiercing vil mene at den er i den smertefulde ende af skalaen.


Vær opmærksom på dette:
  • Under ingen omstændigheder må en piercing-pistol anvendes til at ”Skyde” hul i brystet.
  • Anvend KUN rene metaller eller plast i nye piercinger fx Kirurgiskstål, titanium, niobium eller PTFE, da metaller som guld og sølv m.fl. kan misfarve huden permanent og udløse allergiske reaktioner. 

Hvis du har spørgsmål til enten de nævnte piercinger eller en helt anden, er du meget velkommen til at kontakte os via mail NPT@live.dk.

Priser på Piercinger i brystet:


Alle bryst piercinger: 1 stk. 350 DKK 2 stk. 600 DKK


Skriv og bestil en tid til din nye piercing, på:

Mail: NPT@live.dk