Navle Piercing:
(Priser nederst på siden)

En navle piercing er en kropsdekoration, som man gennemgår for at kunne bære piercingsmykker i vævet omkring navlen. Det kan både være i vævet over navlen (den mest anvendte) i vævet på begge sider af navlen og i vævet under navlen (også kaldet omvendt navle piercing).
Denne piercing kan ikke foretages på alle, da det ikke er alle der har nok væv/hud til, at det kan lade sig gøre.
En navle piercing er længe om at hele (afhænger af pleje og hvor hurtig man generelt er til at hele, men ca. 6 - 12 mdr.) og man skal være forsigtig når man vælger smykker.
I en Navle piercing anvendes oftest en buet stav med en lille og en stor kugle, tykkelsen på staven er 1,6 og længden vil oftest være 10mm. Dog bruger nogen en 12mm, 8mm eller 6mm stav.

En navlepiercing er en af de mindst smertefulde piercinger man kan få lavet.

Vær opmærksom på dette:
  • Under ingen omstændigheder må en piercing-pistol anvendes til at ”Skyde” hul i navlevævet.
  • Anvend KUN rene metaller i nye piercinger fx Kirurgiskstål, titanium, niobium eller PTFE (PTFE er en højkrystallinsk plast, også kendt som teflon), da metaller som guld og sølv m.fl. kan misfarve huden permanent og udløse allergiske reaktioner.
  • Anvend gerne en piercing ring i starten af helingsperioden, dette gør rensning og vedligeholdelse af den nye piercing lettere pga. muligheden for at dreje smykket 360grader.
  • En navle piercing kan med tiden blive frastødt af kroppen, det vil sige at den langsomt vil komme til at sidde fast i mindre og mindre hud. Dette er ikke en fejl fra piercerens side, men blot din krop der ikke vil accepterer fremmedlegmer i huden og dermed frastøder smykket. 
Hvis du har spørgsmål til enten de nævnte piercinger eller en helt anden, er du meget velkommen til at kontakte os via mail NPT@live.dk.

Pris på navlepiercing: 350 DKK (valgfrit om man vil starte med en stav eller en ring)


Skriv og bestil en tid til din nye piercing, på:

Mail: NPT@live.dk