Læbe Piercing:
(Priser nederst på siden)


En læbe piercing er en piercing foretaget i den øvre eller nedre læbe.
Læbepiercingerne har mange navne:

En Madonna piercing er placeret over overlæben i ”hjørnet”, som en skønhedsplet. Denne piercing er meget populær og man anvender her et labret-smykke i 1,2mm. Længden på smykket afhænger af tykkelsen på dine læber. Et labret-smykke er en lige stav med en flad plade i den ene ende, denne plade fylder meget lidt inde i munden og mindsker tandskader. I den anden ende af staven kan man vælge imellem mange forskellige kugler og andet pynt. Helingstiden er ca. 3 – 4 mdr. og denne piercing er ikke så smertefuld at få lavet.

Medusa piercing er en øvre læbe piercing placeret i midten mellem læben og næsen. Man anvender her et labret-smykke i 1,2mm. Længden på smykket afhænger af tykkelsen på dine læber. Et labret-smykke er en lige stav med en flad plade i den ene ende, denne plade fylder meget lidt inde i munden og mindsker tandskader. I den anden ende af staven kan man vælge imellem mange forskellige kugler og andet pynt. Helingstiden er ca. 3 – 4 mdr. og denne piercing er ikke så smertefuld at få lavet.

En Smiley piercing også kendt som Scrumper er en ring båret i frenulum web på indersiden af læben. Her anvendes en ring i 1,2mm. Diameteren på ringen afhænger af hvor tydelig piercingen på være når du smiler.  Helingsperioden er ca. 3mdr. og denne piercing er smertemæssigt i mellemkategorien.

Vertical Labret piercing er en piercing ned gennem underlæben. Dermed sidder der en kugle ovenpå underlæben og en kugle umiddelbart under underlæben. Denne piercing er blevet meget populær. Her anvendes oftest en buet stav i 1,2mm med to små kugler i hver ende.  Længden afhænger af tykkelsen på dine læber.  Helingstiden er ca. 2mdr. og denne piercing er placeret i den smertefulde ende af skalaen.

Horizontal Labret Piercing er en Vertical labret piercing som bare er vandret gennem underlæben. Dermed sidder de to kugler ovenpå underlæben, ved siden af hinanden. Her anvendes oftest en buet stav i 1,2mm med to små kugler i hver ende.  Længden er ca. 8mm.  Helingstiden er ca. 2mdr. og denne piercing er placeret i den smertefulde ende af skalaen.

Lower Labret piercing er placeret under underlæben, enten midtfor eller til en af siderne. Her kan anvendes et labret-smykke eller en ring. Typisk i 1,2mm, dog med få undtagelser. Længden på smykket afhænger af størrelsen på dine læber. Helingstiden er ca. 3-4 mdr. og denne piercing er ikke så smertefuld at få lavet.

Cheek (kind på dansk) er også en piercing i munden, den er ofte placeret i et smilehul og man anvender her en labret.


Udover disse piercinger findes der en del andre omkring munden fx findes der forskellige ”Bites” (på dansk ”Bid”) Disse piercinger består af to eller flere piercinger omkring munden:

Angel bite, Canine bite, Cyper bite, Dahlia bite, Dolphin bite, Joker bite, Spider bite, Viper bite, Shark bite, T-Rex bite, Snake bite m.fl.
Ordentlig pleje af alle mund/læbe piercinger er afgørende på grund af placeringen, munden er en gateway for en masse potentielle bakterier, så at holde det rent er vigtigt for at forhindre eventuelle infektioner.

En læbe/mund piercing bør udføres med en piercing nål, hvis en piercer ønsker at bruge en piercing pistol, skal du forlade butikken/studioet og finde et andet sted. 
 
Ringe og labretter er standard valg til en læbe piercing, og de er lavet med mange forskellige metaller, legeringer, glas og plast og stilarter med ædelstene og krystaller. 
Hvis et arbejde eller anden begivenhed kræver at du midlertidigt skal fjerne din piercing, kan man anvende nylon retainers, som er meget svære at se når de sidder i huden, samtidigt forhindre, de at din piercing vokser sammen.Vær opmærksom på dette:
  • Under ingen omstændigheder må en piercing-pistol anvendes til at ”Skyde” hul i Læberne.
  • Anvend KUN rene metaller eller plast i nye piercinger fx Kirurgiskstål, titanium, niobium eller PTFE, da metaller som guld og sølv m.fl. kan misfarve huden permanent og udløse allergiske reaktioner. 

Hvis du har spørgsmål til enten de nævnte piercinger eller en helt anden, er du meget velkommen til at kontakte os via mail NPT@live.dk.

Priser på Piercinger i læberne:


Alle Læbe piercinger: 1stk: 350 DKK 2stk: 600 DKK


Skriv og bestil en tid til din nye piercing, på:

Mail: NPT@live.dk