Dermal Anchor, Skindiver og Surface Piercinger:
Vi laver IKKE disse piercinger mere.


Dermal anchor (oversat: hud anker), også kendt som Dermal piercing eller One point piercing, er en af ​​de hotteste nye tendenser indenfor piercing. Dermal piercing er dybest set et single-point anker, der sættes i, eller rettere under huden, dermed kan man ”nøjes” med en enkelt sten/kugle i stedet for de normale to, som følger med fx Navle eller øjenbrynspiercinger. En Dermal piercing går altså ind i kroppen ét sted, men kommer ikke ud igen som andre piercinger.
Dermal piercing kan laves på næsten ethvert område af kroppen. Dog kan placeringer hvor huden ofte er i bevægelse have svært ved at hele.

Smykket er en lille plade på få mm., som ofte har et eller to huller i pladen, som skal integreres i din hud. Det er meningen at ens bindevæv skal gribe fat om smykket, så det ikke falder ud.
I den ene ende af pladen sidder en lille stift, som stikker op gennem huden. Denne stift har i toppen et gevind på 1,2 mm, som passer til alle 1,2 kugler med udvendigt gevind.
En Dermal piercing er ca. 3-4 mrd. om at hele og smerten afhænger af hvor du vælger at placere den.
Vær opmærksom på at denne piercing ikke kan fjernes midlertidigt og ved fx ulykker eller operation vil lægerne fjerne den og dermed skal den laves på ny. Denne piercing kan i nogle tilfælde lave grimme ar, så overvej placeringen nøje.
 
Skindiver: En skindiver er i princippet det samme som Dermal anchor, dog med en mindre plade under huden, dermed er den lettere at fjerne og den laver mindre ar når den tages ud.
Ulempen ved skindiver er at den ikke sidder helt så godt fast i huden som Dermal anchor gør. En anden ulempe er at man ikke kan skifte stenen/kuglen på en skindiver, så hvis du har valgt en skindiver med en hvid/klar sten, så kan dette ikke ændres medmindre hele smykket udskiftes.
En skindiver er mindre smertefuld end en Dermal piercing, og helingsperioden er på ca. 2mdr.
 
Surfacepiercing: En surface piercing er ikke bare én piercing. En surface piercing er en betegnelse for flere piercinger, som har det til fælles at de går igennem plan hud. Fx i armen, i nakken, ved hoften, på brystbenet m.fl.
Disse piercinger har let ved at blive frastødt af kroppen, altså gro ud, da de bliver udsat for mere pres indefra end almindelige piercinger.
Et muligt smykke valg kunne være en Surfacestav/barbell, (ofte i 1,6mm) som er specielt designet til disse piercinger.
Helingsperioden afhænger af placeringen, hvis det er et sted hvor huden bevæger sig meget, kan helingen vare meget længe.


Vær opmærksom på dette:
  • Anvend KUN rene metaller eller plast i nye piercinger fx Kirurgiskstål, titanium, niobium eller PTFE, da metaller som guld og sølv m.fl. kan misfarve huden permanent og udløse allergiske reaktioner. 
  • Dermal anchor og surface piercinger er blevet kendte for at lave grimme ar, så tænk dig om inden du vælger disse piercinger.

Hvis du har spørgsmål til enten de nævnte piercinger eller en helt anden, er du meget velkommen til at kontakte os via mail NPT@live.dk.


Priser på Dermal, skindiver og surface Piercinger:


I øjeblikket laver vi IKKE Dermal anchor eller Surface piercinger, da risikoen for grimme ardannelser er forholdsvis stor.

En skindiver piercing laver ikke store eller grimme ar, men holdbarheden på denne piercing er kun kortvarig fordi den ikke sidder ret godt fast i huden, så denne piercing har vi også valgt IKKE at lave.Skriv og bestil en tid til en anden slags piercing, på:

Mail: NPT@live.dk