Intim Piercinger:
(Vi laver IKKE intim piercinger mere)

 

Kvindelige intimpiercinger


Christina: En Christina piercing er en kvindelig intim piercing som er placeret nederst på venusbjerget. Denne piercing er kun til pynt, det vil sige at der ingen stimulerende effekt er ved denne piercing. Alligevel er den meget populær, nok mest fordi den er rigtig fin og æstetisk. Det typiske smykkevalg til en Christina piercing er en buet stav i 1,6mm med to kugler i enten kirurgiskstål, titanium, acryl eller PTFE. Længden på smykket kan variere, men er typisk 10mm. Heling: En Christina piercing er ca. 3-4 mdr. om at hele, den sidder et udsat sted og man skal derfor være lidt forsigtig med den i starten. En Christina piercing minder på mange måder om en navle piercing, også smertemæssigt, dermed ligger den i den lave ende af smerte skalaen.

Isabella: En Isabella piercing er placeret fra der hvor de ydre skamlæber mødes øverst og ned gennem klitorisskaftet og kommer ud lige under klitoris og lige over urinrøret. Staven er med andre ord placeret bag klirotisforhuden. Denne piercing har en mindre stimulerende effekt og oftest anvender man en buet stav i 1,6mm eller 1,2mm, længden kan variere. En Isabella piercing er ca. 3-4 mrd. om at hele. Vær opmærksom på at en Isabella piercing kan være smertefuld at få lavet og vær sikker på at det er en proffessionel piercer der skal lave den, da der er ricisi forbundet med at få den lavet. Kontakt os for yderligere info.

Klitoris forhud: Som navnet antyder, sidder denne piercing i klitoris forhuden, enten vandret eller lodret. Ved brug af det rigtige smykke (som passer netop til dig) kan denne piercing være meget seksuelt stimulerende. Og da den er meget lidt smertefuld er dette den piercing de fleste vælger når den skal have stimulerende effekt. Oftest bruges en stav eller ring i 1,6mm. Længde og diameter afhænger af hvordan du ser ud, da der selvfølgelig er forskel på kvinders underliv.

Ydre Skamlæbe: Denne piercing er til pynt og ikke stimulering. Oftest bruger man en ring i 1,6mm. Denne piercing heler hurtigt, ca. 9-12 uger og den ligger i den lave ende af smerte skalaen, dog er den en smule mere smertefuld end en piercing i de indre skamlæber.

Indre Skamlæbe: Denne piercing er til pynt og ikke stimulering. Oftest bruger man en ring i 1,6mm. Denne piercing heler lyn hurtigt, ca. 6-8 uger og den ligger i den lave ende af smerte skalaen.

Klitoris: Denne piercing går direkte gennem klitoris og er ekstrem smertefuld. Man risikerer at miste følelsen hvis man får denne piercing lavet. Derfor fraråder vi kraftigt at få den lavet og anbefaler en Klitoris forhud piercing i stedet for.

 

Mandelige intimpiercinger


Prins Albert: Denne piercing går gennem åbningen i urinrøret og kommer ud hvor skaft og penishovede mødes på undersiden. Dette er den almindelige Prins Albert. Der findes også en omvendt PA, hvor smykket kommer ud for oven frem for under. Normalt bruges en ring eller en buet stav i minimum 1,6mm, tit i 2,0 eller mere. En Prins Albert piercing heler på ca. 2 mdr. og den er faktisk i den lave ende af smerte skalaen.

Ampallang: Denne piercing går vandret gennem pinishovedet og den er seksuelt stimulerende for både ham der har piercingen, men også for partneren. Man anvender en lige stav på minimum 1,6mm og med varierende længde. (Husk at smykket også skal passe i erigeret tilstand) Helings perioden er typisk 6-7 mdr. Denne piercing er ofte smertefuld at få lavet.

Apadravya: Denne piercing minder om en Ampallang piercing, dog sidder en Apadravya lodret gennem penishovedet. Den er seksuelt stimulerende for både ham der har piercingen, men også for partneren. Man anvender en lige stav på minimum 1,6mm og med varierende længde. (Husk at smykket også skal passe i erigeret tilstand) Helings perioden er typisk 6-7 mdr. Denne piercing er ofte smertefuld at få lavet.

Frenum: En Frenum piercing er en piercing i strengen under penis hovedet. Denne piercing har en lille stimulerende effekt og er ikke særlig smertefuld at få lavet. typisk anvender man en 1,6mm ring. Helingsperioden er typisk på en måned.

Hafada: En Hafada piercing er en piercing i gennem huden på pungen. Der er meget lidt smerte forbundet med denne piercing. Helingsperioden er på ca.3-4 mdr. Oftest anvendes en ring i 1,6 eller tykkere. 

Lorum: En Lorum piercing minder meget om Frenum, den sidder også på undersiden af penis dog ved penisroden i stedet for ved penishovedet. Der er meget lidt smerte forbundet med denne piercing. Helingsperioden er på ca.3-4 mdr. Oftest anvendes en ring i 1,6 eller tykkere. 


Vær opmærksom på dette:
  • Under ingen omstændigheder må en piercing-pistol anvendes til at ”Skyde” hul i kønsorganerne.
  • Anvend KUN rene metaller eller plast i nye piercinger fx Kirurgiskstål, titanium, niobium eller PTFE, da metaller som guld og sølv m.fl. kan misfarve huden permanent og udløse allergiske reaktioner. 

Hvis du har spørgsmål til enten de nævnte piercinger eller en helt anden, er du meget velkommen til at kontakte os via mail NPT@live.dk.Skriv hvis du har spørgsmål, på:

Mail: NPT@live.dk