Næse Piercing:
(Priser nederst på siden)

En næse piercing er en piercing lavet i næsen. Der findes syv typer: Almindelig Næsebors piercing, Høj Næsebors piercing, Septum, Austin bar, Nasallang, Rhino og Bridge(Earl).

De tre mest almindelige beskrives her:

Næseboret er det mest anvendte sted for en næse piercing, piercingen er lavet i den ene side af den ydre næsevæg.

Bridge-piercingen (også kaldet Earl) er placeret i den øverste del af næsen (ca. i øjenhøjde) piercingen går gennem huden, men ikke hverken brusk eller skillevæggen.

En Septum-piercing, (også kendt som en tyrering) sidder nederst i næsens skillevæg, ikke i selve brusken, men i et lille mellemrum i brusken i bunden af ​​næsen.


 
Helingstiden for disse piercinger er et sted mellem to og seks måneder.

Husk altid at følge din piercers instruktioner ift. rensning, udskiftning af smykke m.m.

En næse piercing er lavet til at have et piercingsmykke i, og der findes flere typer der kan bruges i næsen. Studs, pins, skruer, ringe, stave, pinschers og plugs er nogle af de typer, der er tilgængelige, lavet i metaller, legeringer, sten, træ, glas og plast, og hvis din næse piercing ikke accepteres på fx dit arbejde, kan man anvende skjulte ’retainers’ til at forhindre at piercingen gror sammen.
 
Tykkelsen på en almindelig næsepiercing bør være 1,2mm eller 1,0mm og man bør kun anvende rene metaller som fx Kirurgiskstål, titanium eller niobium i helingsperioden for at undgå allergier.
 
Det eksotiske udseende næse smykker giver og den dramatiske effekt de har på ansigtet er charmen ved denne piercing, dette samt de næsten ubegrænsede typer af smykker lavet til den, gør den til en af de mest populære piercinger.

Piercing i næsen har været praktiseret i flere hundrede år, og den er oftest forbundet med den Indiske kultur, hvor den bliver brugt til at fremhæve skønhed og af medicinske årsager. Næse piercingen er bredt accepteret, men hvis en situation kræver at den skal fjernes kan dette nemt gøres.

Vær opmærksom på dette:
  • Under ingen omstændigheder må en piercing-pistol anvendes til at ”Skyde” hul i Septum, Earl eller andre af piercingerne i næsen, kun ved almindelig næsepiercing kan dette accepteres.
  • Anvend KUN rene metaller eller plast i nye piercinger fx Kirurgiskstål, titanium, niobium eller PTFE, da metaller som guld og sølv m.fl. kan misfarve huden permanent og udløse allergiske reaktioner. 

Hvis du har spørgsmål til enten de nævnte piercinger eller en helt anden, er du meget velkommen til at kontakte os via mail NPT@live.dk.

Priser på Piercinger i næsen:

Almindelig hul i næsen: 100 DKK

Alle andre næse piercinger: 350 DKK


Skriv og bestil en tid til din nye piercing, på:

Mail: NPT@live.dk